Dagens ridpass

Hej!

Först red jag på banan. Började skritta fram en bra stund, och sedan jobba honom i skritten. Gjorde en del öppnor och förberedande slutor, vilket han grejade finfint!

Travde sedan igång. Han hade en väldigt mjuk och fin trav med bra tempo och takt, och hade faktiskt knappt bråttom alls. Tror vilan gjorde honom gott, då han var med på allt, fast han blev lite stark och på imellanåt. Blev mest volter här, men även några skritt övergångar.

I galoppen var han helt ok. Låg på lite och kändes som en tickande bomb, men skötte sig och höll sig i skinnet. Mest volter och fattningar där, för att få honom uppmärksam. Är nöjd med honom där iallafall.

Efter lite uppvärmning drog vi ut i skogen ocg travade och galopperade lite, och han skötte sig kanon nästan hela tiden. Han testade lite och ställde sig några gånger, men gav sig när det inte ledde någonstans. Tog några porträttbilder, och sen när vi kom hem stog det några hinder framme, så jag var tvungen ;)

Tog några skutt - i dressyrsadel med dressyrläder. Menmen det gick iallafall. Han stannade första gången, men jag röt till och tryckte en gång med skänkeln, kom igen, och han hoppade kanon. Supernöjd med pluttis idag :D

Bilder kommer strax.


Smakprov från idag ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback